Hyvinvointi

Meditaatiot

Meditaatio luonnossa, Hevosmeditaatio

Voit kokea meditaation rentouttavan ja rauhoittavan vaikutuksen Uni Horsen Hevosmeditaatioissa ja erilaisissa teemallisissa meditaatioissamme. Meditoinnilla on paljon terveyttä edistäviä vaikutuksia. Meditoinnilla voit esimerkiksi vähentää stressiä, joka alentaa elimistön kykyä taistella infektioita vastaan. Tämän myötä elimistösi vastustuskyky tehostuu ja sairastumisalttius vähenee. Meditointi tasoittaa verenpainetta, lieventää ahdistusta ja auttaa sinua ottamaan sisäisiä voimavarojasi käyttöön. Meditaatiossa vasen etuaivolohko aktivoituu, joka mm. tuottaa hyvänolon hormoneja.

Meditoinnin kiistattomat hyvinvointivaikutukset täyttävät sydämesi ja sisimpäsi Uni Horsen meditaatioissa, joita järjestetään ryhmille erilaisissa ympäristöissä, kuten luonnossa ja hevosten kanssa. Kysy lisää: yhteystiedot.

Oli upea kokemus olla Tiinan lempeässä ohjauksessa ja samaan aikaan kosketuksissa ihanan Tinon kanssa. – Janika T.

Mielen juttuja NLP-taidoilla

NLP auttaa hahmottamaan mieltä

NLP (Neuro Lingvistic Programming) voi ratkaista sinun visaisia haasteita, katkaista ei-toivotun käytöksen kierteen tai vaikkapa viedä sinut hypnoosin pariin. Voit päästä unelmiisi tai ainakin helpottaa niiden saavuttamista. Kaikki on mahdollista. Ihmisen mieli on loputtomasti mahdollisuuksia omaava kokonaisuus, josta vain hyvin pieni osa on käytössä. Uni Horsella Tiina ohjaa sinut taitavasti mielesi saloihin kapasiteetin äärelle. Tiina on Licenced Practitioner of NLP® ja toimii sydämestään käsin aina keskittyen siihen hyvään, mitä meillä kaikilla on.

NLPtä voidaan tehdä ryhmässä, kuten työyhteisössä tai yksilötapaamisia. Varaa aikasi tai pyydä tarjous: yhteystiedot.

Tiina kohtaa sinut kiireettä ja hänen seurassaan tuntuu hyvältä olla oma itsensä. Tiina on lempeä ja vaativa yhtä aikaa. – Maija T.

Työhyvinvointi

Työhyvinvoinnilla rakennetaan kestävä perusta

Sinäkin ehkä vietät suuren osan elämästäsi töissä… Silloin hyvinvointi töissä on valtavan suuri ja vaikuttava asia. Tiedät, että pienikin kivi kengässä saattaa joskus tuntua ylitsepääsemättömältä vuorelta. Silloin on todella hyvä nollata tilanne koko työyhteisössä, rauhoittua ja löytää ihan uusi vire toimia yhdessä.

Jos sinulla on alaisia, joiden kanssa kommunikoit päivittäin, parannamme kykyjäsi kuunnella, olla läsnä ja kannustaa alaisiasi huippusuorituksiin.

Käytämme NLPtä, hevosia ja meditaatiota apuna erilaisissa kokonaisuuksissa ja suunnittelemme työhyvinvointi tapahtumat, kurssit ja yksittäiset palvelut räätälöidysti jokaiselle yritykselle. Pyydä tarjous ja kysy lisää: yhteystiedot.