Hevostaidot ja ratsastus

Istuntatunti

DSC_0522[1]

Istuntatunnilla autamme kehoasi tasapainoisemmaksi, tasapuolisemmaksi ja kehotuntemuksesi lisääntyy. Hevosen liikkeessä pysyminen, liikkeen seuraaminen ja liikkeeseen vaikuttaminen lisääntyvät. Istuntatunnilla voit myös kehollasi vaikuttaa hevosen liikkeisiin. Yleensä hevosen olemus rentoutuu, sen liike tasapainottuu ja hevonen alkaa kuunnella ratsastajaansa tarkemmin.

Ratsastuksessa ja Uni Horsen tarjoamilla istuntatunneilla keskitytään myös ratsastajan mieleen ja henkiseen olemukseen hevosen selässä. Usein voit vaikuttaa hevoseesi jo hengittämällä syvään ja keskittämällä tietoisen mielesi tehtäviin harjoituksiin. Taustalla vaikuttavat mm. Coaching with Connection, NLP, meditaatio, jooga ja Qi gong. (Tiinan taustoista voit lukea lisää täältä.)

Kun todella haluat muutosta parempaa ratsastuksessasi ja yhteyden hevoseesi, soita ja varaa tuntisi: 040 577 1276.

Muistathan myös istuntavalmennuskokonaisuudet ja kurssit!

Yhteystietoihin tästä.

Kiitos ihanasta heppaillasta, puhdistavaa, rentouttavaa ja onnellistuttavaa <3 <3  – Liisa N.

Ratsastus

Ratsastettaessa, kuten muutenkin hevosen kanssa oltaessa, on molemminpuolinen luottamus ja kunnioitus paikallaan. Opettaessani ratsastusta pidän tärkeänä kertoa oppilaalle, milloin hevosella on hyvä olla, milloin ratsastaja on onnistunut luomaan hevoselle hyvän olon. Jotta se olisi mahdollista, pyritään löytämään mahdollisimman kevyt tuntuma ja ohjataan hevosta liikkumaan ratsastajan istunnalla vaikuttamalla. Kun hevosta häiritään mahdollisimman vähän, saavutetaan hevosenkin puolelta kunnioitus ajan myötä. Tarkoituksena ei kuitenkaan ole hevosen jättäminen oman onnensa nojaan vaan löytää yhdessä onnistumisen ilo, kukin tyylillään.

Tiinan tapa opettaa on hyvin rakentava ja onnistumisiin keskittyvä. Pienistäkin asioista voi iloita ja siten onnistua uudelleen. Kun tulet tunnille, huomaat, kuinka voimauttavia, innostavia ja iloisia kokemuksia olet saanut.

Tunnille voi tulla luoksemme tai voin matkustaa tallillenne.

Kun todella haluat muutosta parempaa ratsastuksessasi ja yhteyden hevoseen, soita ja varaa tuntisi: 040 577 1276.

Yhteystietoihin tästä.

Yhdessä, vapaana – maastatyöskentely

Hevosten kanssa toimittaessa on todella tärkeää ymmärtää toisiaan oikein. Hevosmiestaitoja opeteltaessa ja yhteyttä eläimeen luotaessa voidaan toimia vapaana aidatulla alueella tai riimua ja köyttä käyttäen. Ajatuksena on vapaus olla oma itsensä, luottaen toiseen.

Maastakäsittely luodaan jokaisella kerralla toiveiden ja tavotteiden mukaan yksilölliseksi. Myös hevosystävämme vaikuttavat luonnollisesti kohtaamisen sisältöön.

Tunnille voi tulla luoksemme tai voin matkustaa tallillenne.

Soita ja varaa juuri sinulle sopiva aika:  040 577 12 67

Yhteystietoihin tästä.