Tulevat tapahtumat

10.10.2022 Hevosmeditaatio

Syksyn loisto ja pimenevät illat kutsuvat kääntymään sisäänpäin. Rauhoittava, rentouttava meditaatio hevosten ja luonnon lempeässä sylissä antavat sinulle hetken olla rauhassa, itsesi kanssa ja ammentaa hevosten viisaudesta.

Nyt on aika ilmoittautua ja varata oma paikkasi Hevosmeditaatioon 10.10. klo 18. Voit ilmoittautua suoraan Tiinalle puhelimitse tai sähköpostilla. Hinta on 15e ja mukaan mahtuu rajallinen määrä maanantain luonnon rauhan nautiskelijoita.

Tiesithän, että voit myös tilata meditaation luoksesi, omalle porukallesi? Meditaatio luonnossa tai eläinten kanssa on yksi parhaiten rentouttavista ja voimauttavista tapahtumista. Olethan suoraan yhteydessä Tiinaan.

Keskitymme yksilöllisiin palveluihin

Olemme keskittyneet yksilöllisempään ja siten myös juuri sinua parhaiten auttavaan palveluun.

Varaa oma aikasi istuntavalmennukseen, maastakäsin työskentelyyn, hevossen kanssa yhteyden luomiseen tai vaikkapa mielen valmennukseen.

Tiesithän, että mielelläsi on valtava vaikutus siihen, kuinka ratsastat tai kohtaa toisen olennon, hevosen. Siksi meillä voit kehittää kokonaisuuttasi: luoda yhteyden itseesi, kehoosi ja samalla hevoseesi.

Läsnäolon taito on yksi avain onnistuneeseen kohtaamiseen. Sydämellistä läsnäoloa on Valoisa.lifen valmennuksissa osana. Kurkkaa lisää: www.valoisa.life ja varaa oma aikasi heti! Yhteystiedot.

Valoisa.life on osa Uni Horsea.